JC Personal Training streeft continue naar een professionele begeleiding. Om dit niveau te behalen is er een klankbord opgericht van professionals met een verschillende achtergrond.

 

Na in 1999 zijn VWO diploma te hebben gehaald studeerde hij 4 jaar later af als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Aansluitend werkte hij als waarnemer in een aantal particuliere praktijken en het AMC. Na een jaar in de (sport)revalidatie in Haarlem gewerkt te hebben zocht Ruben het dichter bij huis. Na 1,5 jaar J&C Sportrevalidatie is hij vanaf 2006 werkzaam bij het Preventiecentrum, de grootste (sport)revalidatie praktijk in Almere.

Behalve fysiotherapeut is hij eveneens gastdocent op het opleidingsinstituut fysiotherapie te Amsterdam en is hij gediplomeerd squashtrainer. Mede door zijn werkervaringen en sportachtergrond is Ruben extra ge´nteresseerd in het revalideren en begeleiden van (top)sporters. Om zich verder in de diagnostiek en behandeling te ontwikkelen is hij sinds 2005 bezig met de Professional Master Opleiding "Orthopedisch Manuele Therapie" aan de Hogeschool Utrecht.

"Het oog kan alleen maar zien wat het verstand kan begrijpen" - Socrates

Contact met Ruben