Tegenwoordig ontstaan er veel nieuwe fitnesscentra waarin het niet mogelijk is begeleid te worden door een fitnessinstructeur. Daarbij is het niet voor iedereen weggelegd om een dure Personal Trainer in te huren. Waar moet je dan heen met je vragen? Wie stelt er een effectief fitnessschema op?

JC Personal Training biedt u de mogelijkheid om lid te worden van de digitale fitnessbegeleiding. Deze begeleiding vindt plaats op afstand, via het internet. De communicatie met de digitale fitnessbegeleider zal enkel via email plaatsvinden.

Wat kun je verwachten van digitale fitnessbegeleiding:
 - elke 4 tot 8 weken een persoonlijk fitnessschema
 - advies over fitness
 - advies over voeding
 - advies over voedingssupplementen
 - advies over alles wat verder bij fitness komt kijken

We kunnen echter nog 6 leden aannemen. Is digitale fitnessbegeleiding al vol, dan is het mogelijk om op een wachtlijst geplaatst te worden.

De kosten voor digitale fitnessbegeleiding bedragen € 52,50 per maand. Wilt u digitale fitnessbegeleiding vast leggen voor een half jaar dan betaalt u € 550,-. Heeft u één maand betaald en wenst u geen gebruik meer te maken van digitale fitnessbegeleiding, dan hoeft u niets te doen. Bent u echter te laat met de betaling dan komt de eerstvolgende van de wachtlijst aan de beurt.

word nu lid!